Thursday, December 15, 2005

5 Thing I Wish For The New Semester


My college. Can't wait to be back there!

Let's make list for things I wish for the coming semester.

  1. The college had already replaced (or at least fixed) my room's door. My door has officially broken during the last day of last semester. Good timing.
  2. They already got wireless broadband covering the whole college at a minimal fee (if not free). The system should be 24/7, minimal downtime, and remain operational regardless of weather condition. I don't mind paying for good service.
  3. More buses will be added and the system will be better. 15 minutes is the maximum time to spend at a bus stop.
  4. The studio will be opened 24 hours. And better if they could open it during weekends too.
  5. We will not be camping in the jungle during our Pangkor trip. The tent-flooding experience and crazy bloodsucking mosquitos at Port Dickson were horrifying enough. I will agree to pay more if we can get cheap chalet or something. Camping is the last resort, but not in the jungle, please.
So, will this wishlist be fulfilled? Stay tune for the update, I'll tell you when I got back.

8 comments:

ChikaDior said...

nampaknya...kita punya impian no 4 dan 5 yg sama..........

jugak no 2 dan no 3. 1 pon lah.... waa... kita punya 5 wishlist yg sama! menakjubkan.

go! dapatkan kiamat sudah dekat!

Adian said...

muahaha. marvellous! tapi actually slain no 1 tu, sume tu adalah impian seluruh bebudak archi ukm yg tinggal di za'ba. heheh...

la, ko bwk la vcd tu nnti. fara plak bwk ku tlah jatuh cinta. hoho. fiesta indon la nmpknye nnti.

as3 said...

wah..dah ready utk bukak cinema gelap korang tuh eh?? hehehehe..

Adian said...

hoho, skrg xleh dah. sbb bilik tu dah jadi stor. kitorang wat cinema dlm studio terang tu je la nmpknye.

fara-D said...

isk...aku sorg je ke yg bercanggah impian no5 ituh?!....
(pandai je fara-D nih brangan nak camping lagik...mentang2 la khemah dia tak bocor... ;P )
muahaha!!

Adian said...

hoho. khemah aku bocor sket je. paling sian gile kat bebudak cine laki yg khemah ujung2 tu, xleh tido langsung. banjir kilat trus khemah diorg. hoho.

ChikaDior said...

khemah aku...tuntuh! suar ukm aku kena tarik ngan monyet tp monyet jahat tu x berjaya. Ini ke namanya aku mau bercamping lagikk???!!! *eh, aku marah ker?* miahahahaha

satgi aku invite ko msjbox. aku nk invite aritu time aku invite as3, tp ingatkn ko syg kan shoutbox ko tu.

aiyeza said...

woah..ade wishing list..sehati sejiwa sama cik nurul..bagos2..
camping lagik?camping=khemah.igt bercuti sambil blaja and stay kat chalet.tp pangkor mahal2 gak chalet,hotel dan seangkatan dengannyer even tempat tuh buroks.setakat ujan xper lagik,nih kalo kene taik gajah sebelah khemah lagik naya..tp tepi pantai xbyk binatang.ntah2 kene khemah gak kot.tp kalo tahap banjir kilat sangat2 sadis.baik tido bwh pokok kelapa jerk.

Related Posts with Thumbnails