Tuesday, December 19, 2006

Exam Results Update

from UKM's ePelajar web portal:

Semakan Keputusan Peperiksaan Melalui SMS

Sukacita dimaklumkan bahawa mulai 26 Disember 2006, pelajar Prasiswazah Kampus Bangi dan FSKB boleh menyemak keputusan peperiksaan Semester 1 Sesi Akademik 2006/2007 melalui SMS dengan menaip maklumat berikut:

UKM [RUANG] result [RUANG] no matrik [RUANG] no ic

dan hantar ke 3299939993

Hanya pelajar yang menjelaskan semua hutang Universiti sebelum 20hb Disember 2006 sahaja yang boleh mendapatkan maklumat seperti di atas.

Does this applies to SMS system only, or the smpweb too? If both went out simultaneously, then looks like it's going to be another long wait. Aaaaaa

6 comments:

fara-D said...

sukacita????

har

har

har

Adian said...

itu depends kepada individu, untuk encik wonka dan seangkatannya, sukacita la, untuk ehem2 yg lain, lainla. agaga

ChikaDior said...

kali ni lah aku plg ketaq nk tgk result.
takot!
apa nk bitau kat ibubapa???

:((

btol.mati mood aku pas baca entri ko ni. td aku dah joli-joli dah.

:(

Adian said...

eleh, poyoolah ko. nanti result gempak gak.

Nashrex said...

aku nak check skali bleh x?

Adian said...

oo bole ape slhnye. mn tau nnti dpt msg camni ke ---

keputusan anda:

PERCINTAAN - anda akan menempuhi
PEKERJAAN - anda akan bla2
KEWANGAN - anda mungkin perlu bla2
KESIHATAN - sesuatu perlu diubah segera jika anda ingin bla2

haha. bole share ngan kitorang nnti

Related Posts with Thumbnails