Friday, March 09, 2007

Whoaa...


Wow wow wow, this is getting out of this world. I was called yesterday by a Red 104.9 FM representative to notify me about the new RedFM logo contest I joined during the semester break. I got second place! which translates into RM700. Alhamdulillah. I mean, it must be extra satisfying if I actually got first (RM1000), and to see my logo actually used. How great will it be in my resume, then. Hahaha. Nevertheless, I couldn't be happier to get myself into the top 3 in what might be tens or hundreds of other applications.

10 comments:

ChikaDior said...

huyyoooo...
kenapakah rezki ko bukan men lagi kebelakangan ni?
mari kita tong-tong wang itu... buahahaha

memandangkan...

keluargaku bukannya berharta..
dan akulah satu2nya..
harapan utk menyara mereka di hari tua.. begitulah hendaknya...

oleh itu, meh labantu

Adian said...

Ujian tuhan untuk hambaNya ini kot. hmm... rezki jgn ditolak!

ast3 said...

wuhu..adian.. jom.. makan2 .. ekjerkehrkhe.. congratz eh

cuya said...

congratulations!!! bestnyer bila menang contest kan...

ChikaDior said...

semoga Allah membuka pintu ati adian utk membelanjakan seciput-ciput kemenangannya kepada saya. amin~


ahahaha.

klu aku lah dpt that 700 tu, mati la aku ponteng kelas 2 ari pi kuliah kat mall. :))

Adian said...

[as3] hehe tq
[cuya] tq. mmg best sbb xslalu
[chika] nanti aku blanje studio kfc. ceehhh... insyaAllah. aku kene tahan diri dr xsentuh duit tu la. nnt nk brangan kaye di bandung.

ChikaDior said...

yeay!

adian the great. blanjer la aku handbag Guess ;p. RM300 je. nanti ko masih ada 400.

Adian said...

aku blanje handbag Gwess bolela. bolekan? hehe

ChikaDior said...

Gwess tu cam made in jawa je. tammo ah. baik bagi je yg jual kat luar studio ni... yg bebudak engine jual tu. miahahahah.

Stone said...

Good job!!! Congratulation.

Related Posts with Thumbnails