Sunday, January 25, 2009

Pada Suatu Petang Ahad Yang Indah....

Sedang tekun (cewah) menyiapkan banner dengan Photoshop,

16:50:52 - (SMS masuk) Aper cter? Lpak mner ptang nie?
16:50:53 - (SMS masuk) Aper cter? Lpak mner ptang nie?
No sape plak ni. Tak lain mesti salah nombor ni. Takpelah, reply jugak.

16:56:15 - (SMS keluar) sape ni?

Tiada reply. Baguslah.

17:31:56 - (SMS masuk) Blhlh nk keluar skrg. Jmpa kt ktn parade.
Ni no lain plak. Eh semua ajak keluar ni. Apahal. haha

Baru nak reply, tiba-tiba tergerak rasa nak google no tel ni.

Jeng jeng jeng. Si bunga telur rupanya.

Terima kasih google. Kalau tak bunuh diri la kalau tereply tadi.

7 comments:

fara-D said...

BUNGA TELUR????


wat???

apakah?????

Adian said...

haha. itu nama panggilan beberapa org je yg tau.

alyaanajwa said...

leh google eh numb fon???? cmna??

Adian said...

google jela 012*******, tp xsemestinya ada la. cuma kalau org tu pernah daftar hp no die kat forum ke, message board ke, peraduan ke, barula keluar.

alyaanajwa said...

oic..x sangka lak..hehe apacer psl 'tut' kt page aku tuh??hehe

Adian said...

itu kena cerita dengan bantuan slideshow visual tambahan... kan farah kan! hahaha

fara-D said...

ha??owhhhh..yup yup.citer secara live baru umph! kahkahkah!

Related Posts with Thumbnails