Friday, January 02, 2009

Pada Suatu Petang Jumaat Yang Indah

Sedang syok mendownload Pineapple Express untuk dibuat tayangan perdana malam nanti dan Slumdog Millionaire,

1608 SMS diterima: Oit katik!
(Katik?)
1608 SMS dibalas: Sape ni?
1610 SMS diterima: Aik, dh xknal? Perggh.
(Hmm...)
1610 SMS dibalas: No. hilang

Sambil tu puas refresh refresh defrag defrag memori ni, sape yang pernah panggil aku katik ni... Rasenye xpernah. Setidaktinggi-tidaktinggi aku ni, belum capai status katik lagi sebelum ni. Hmm.... Hmmm...

1615 Panggilan diterima

"Woi katik!" (suara perempuan. macam sebaya kot)
"Hmm sape ni?" (haha dialog exact macam sms jugak)
"Eeer.. eh, salah orang la, sori2"
"Hmm... ni nak cakap dengan siapa ek?" (manela tau ade kawan2 dulu xcam suara)
"Err.. aa" (sure macam tak je)
"Hmm.. xpelah, salah nombor la ni. Ok ok"

Moralnya, "dari kecik sampai ke besar, anak pakcik tak pernah..."

Oops. Silap. Ini cerita lain.

11 comments:

fara-D said...

haa...buat trailer la tu ayat terakhir tuh! hampeh!!!

Adian said...

hua hua hua

amyscott said...

weh adian ko tau x aku bru discover yg aku pnye account blogger nih boley guna lg dh bezaman kot aku delete blog aku rupenye aku xdelete account bagos2 muahaha so aku nk testing kt tempt ko lak sbb aku dh testing kt tmpt org lain dah haha...

aku nk ckp aku tension sbb blog ko nih cantik doe n hijau lak tu ye ar turqoise ala same la

n lg stu org yg slah nombor nih mmg sengal muahahha kelaka siot xbg salam pape tibe2 woi katik? hahaha ape daaaa klaka2

ok bye..

Adian said...

wah! ko penah ade blog ke? siot xbgtau wuwuuu... dh delete br nk kasi tau.

mane ade cantik. simple je.

hmm memang budak tu sengal tul. moralnya jangan main serkap jarang je kalu xsure no. telefon haha

amyscott said...

hahaha dulu tuh bongok punye blog ko tau x da la bute it mase tuh mmg serabai je den x tau nk ckp ape dh lame weh 2yrs back kotnye hahah..skrg ade blog bru daaa haha aku ade tumblr sile lah haha amyscott.tumblr okay tp still bodo2 gak kekeke..

Adian said...

weh aku g xde pun? ape alamat penuh die?

Adian said...

jap2.. yg as green as i can be tu ke?

amyscott said...

yeap2 tu ar blog aku.. www.amyscott.tumblr.com g as green as i can be tu btol la..hoho

Adian said...

haha.. sori aku xpaham sgt sistem tumblr ni. xrupe macam blog biase pun. hehe

amyscott said...

haha tu aku yg gatal nk pilih theme cmtu haha kalo x biase2 je cam blog gak...tp cool ape kn cmtuh hahaha

Adian said...

haha memang cool. tp konfius sket. haha. k nnt aku link ke blog ko.

Related Posts with Thumbnails