Wednesday, April 29, 2009

Juniperus VS Duranta

This few weeks feel like I'm studying in UIA. (motif, cam pernah je study sana kan?) Haha actually this is all because of our studio's 24-hour denial which sent us migrating into 4th and 5th year studio. The 4th year studio is predominantly guys (with 1 girl, but she do works from home), while 5th year studio is all girls (girls ke? haha) so it is only accordingly that me and Che Lan goes to 4th year studio a.k.a the awesome bachelor pad and Farah, Iman, Pnas, Yeen and others go to the 5th year. Thus social interaction between genders was cut drastically (cewah), jumpa pun time makan je. (OK stop, ayat semakin poyo padahal kedua2 studio ni hanya dipisahkan partition setebal 1 inci je. Farah bersin pun bleh dengar. Hahaha)

Makin rajin update blog sekarang ni. Apa kes? Tak tau. Oh btw, my most recent website project for En. Azimin just went online yesterday (though still nowhere near the full version), so kindly check it out and tell me what you think.

www.AziminTazilan.com

p/s: There will be mini SEMERBAK reunion at Wangsa Maju this Friday. With this much work, I'm starting to wonder if I could go. Sigh...

14 comments:

fara-D said...

kuangja... nak jugak include part aku bersin tuh! cis! iman la bersin kuat!!!

and by the way, studio kat uia dipisahkan laki ngan pompuan ke? tatau la pulak camtu konsepnye...lain pulak aku dgr dr padil weh...

jumpa time makan? ye ke?

Adian said...

rasa MACAM uia je... uia sebenar takdepun pengasingan2 seperti ini.. muhahaha... ooo iman yg bersin kot.. tapi still dgr ko jerit halau warga emas. wahahaha

fara-D said...

itu, dinding setebal 8 kaki pun ko bleh dgr jeritan aku kiranya kes sebegitu lah!

Adian said...

hehehehe

Anonymous said...

salam..heheeh sorry adian tiba2 akak interrupt sket...hihi nyway..studio uia mcm biasalar..mcm kat ukm juge..takdanya dipisahkan oleh apa2 partitionnih..or satu stdio laki2 haje..and satu studio pompuan2 haje..partition2 kecik untuk cubical sorang2 tuh adalah kot..(itupun konsepnya sapa cepat rebut2 dpt partition buleh buat cubical sendiri kalau tak..merempatlah ramai2..hihi)...

if kalau di banglo AF ukm nih buleh dgr bersin fara..ops..sorry fara..kalau kami di uia..siap buleh dgr bunyi dengkur2 lagih..hehehe...

nah! tiba2 akak comment plak..teriamalah seadanya yer..

-Kak Lin Cupcake aka ex senior uia aka Silent Reader blog adian..;)-

fara-D said...

tu dia kak lin (pulak?kejap kak maz kejap kak lin i neh...kehkehkeh), dengkur siap dgr eh...fuh!

akak! farah tumpang tempat akak tau!! kalo tiba2 berkeinginan mau menetap di banglo AF neh, kabor tau, bleh i clear2 tpt ini. cewah!!

Anonymous said...

hahahaah itulah..akak pun tgh confius ngan nm sendiri..ada yang panggil akak kakmaz..ada yang panggil akak kak lin...kak linda jer blum neh??mana2pun buleh fara..janji kalau tgk kakak menyahut tuh kita ok lahtuh..huhu

ha'ah tul2 bukan shj sampai dengkur2 buleh dgr ada orang k**t*t pun bleh dgr gak..hahaah...

hihi akak tahu..aida gitau dah..jagaler tempat tuh heh..takpajer..sila2 menetap di sana..kakmaz pun tak duduk kot kat sana..bermastautin dirumah..rasa2 nk campak monitor tuh pun buleh haje..mengacau je monitor ittew..huhu

-Kak Lin Cupcake aka ex senior uia aka Silent Reader blog adian..;)-

p/s: sorrylah tiba2 jadikan page adian nih mcm ym plak..FARA LAH NIH!!huhu ;)

fara-D said...

takpe takpe kak, mari meng-ym kan blog adian neh!hahaha...

terima kaseh kak mazlinda (nama penoh ha...baru besh!! )hehehe....

Adian said...

wah, silent reader kah? haha thx kerana sudi melawat blog tidak seberapa ini haha. lenkali kene wat entry berunsur provoke2 nih... baru silent reader menjelmakan diri masing2. hahaha saya pun silent reader blog kak maz@kak lin jugak... (reader ke? lebih kepada watcher.. sebab tgk gambar2 cupcakes yg terlalu cantik xsampai hati nak makan tu hehehe)

aida said...

nak sibuk2 jugak.....

sape yg nyanyi malam2 tu eaa??
malam ni malam jumaat... mari baca yasin ramai2

huhu...

Anonymous said...

hahaah..itulah..provoke lagi..nanti akan ramai lagi silent reader menjelma nanti..huhu aik silent watcher ker blog kaklin@kakmaz?..hahaaa bagus2 sila2 melawatlah lagi yer...thanks for the compliment yer..

atom28 said...

adian nak blaja buat blog..aja2..
mantap2 yang en.aziminnye tu..
dalam web ni ke yang gune flash2 tu??

hebatla adian ni*kagum2*

Adian said...

blaja wat blog? kan iman dah ade tu kan.. haha. thx for the compliment... haha flash la sgt kan.. flash kat lagu intro tu on off punye button je.. itupun seharian paksa belajar wat. haha.

*motif xde maknenye untuk dikagumkan*

atom28 said...

okla tu.pasni da laju gune flash.wat animation plakkan..waa.semakin berkembang business..hoho

Related Posts with Thumbnails