Thursday, August 20, 2009

Class of 2009



Sarjanamuda Sains Seni Bina Dengan Kepujian

Alias bin Yusof . Alyaa Najwa binti Abdul Rashid . Aswady bin Ahmad . Azmal bin Sabil . Azraai bin Azizan . Ee Pei Ping . Farah Diana binti Mohamad Hilmi . Faridah binti Zakaria . Izuan bin Idris . Lee Siaw Ling . Leong Kim Ling . Mohd Azlan bin Nor Mohamad . Mohd Salleh bin Ahmad . Mohd Shaiful Adzuan bin Shaharuddin . Mohd Shazwan bin Harun . Mohd Zulhanif bin Abd Razak . Mohd Zulkhairi bin Zawawi . Muhamad Adian bin Akmar . Muhammad Afham bin Jamal . Muhammad Afiq bin Jamel . Nur Hanisa binti Abdul Rahman . Nur Iman binti Hamzah . Pang Kuang Chi . Ranjeeta a/p Kanagasarpai . Siti Sarah binti Ijap . Siti Syafiqah binti Mohd Muzni . Suhana binti Mohd Hanafie . Voo Siau Ling . Wan Nasrul Nizam bin Wan Ismail . Wong Lot Yee . Yeap Sze Min . Yong Leng Chee . Zianaliza Akhrin binti Hamdan

9 comments:

fievelski said...

kongratulasi kalian. congrats kalian. moga kalian bisa lekas-lekas memperoleh pekerjaan di kantor yang bagus2. ku doakan kalian ya.

Adian said...

aku enggan bekerja di kantor!!!

fievelski said...

yer itu gw tau doank. loe kan suka lagi duduk bawah pohon rendang, ditemani angin sepoi-sepoi langue, bertempat di sidewalk cafe, ada orang lalu-lalang, monyet dan ular berterbangan antar dahan macam orchard road,dan yang paling penting, ada akses internet tanpa batasan. ya! aku jua menggemari suasana pekerjaan seperti itu, tapi ia terlalu bersifat utopia.ohaha

Adian said...

gw ngak mind (tu dia bleh rojak 3 bahasa) duduk di kantor dari 9-5 ditemani penyaman udara dan perabot pejabat. cumain isunya di sini ongkosnya nggak sepaksi dengan ekspektasiku. lalunya baik langsung ku mengejar master karena untuk mengejar part 2 sudah ku tak bisa.

fievelski said...

eheh.bukan ongkos la.ongkos tu spesifik tambang da..hohoh..ya.ianya kurang drpd ekspetasiku jua.

bayangkan hal ini

"seorang yang berkelulusan O-Level yang masuk mengajar di sekolah menengah umum Singapura sebagai guru relief dan diberi gaji ikhtisar sebanyak SGD5500 sebulan. bincangkan"

p/s: baru mendapat info dari huda, hanif senior kita yang am photography tu baru kehilangan ibunya sekitar pukul 3 tadi, disebabkan kanser juga. sama2 kita mendoakan agar roh-roh ibu mereka (hanif dan hafiz) agar dicucuri rahmat. innalillah dan alfatihah

Adian said...

itulah tadi membaca status edot suib. macam musim pula gamaknya.

wah o-level tu macam stpm kan?

fievelski said...

O-Level = SPM
A-Level = STPM

see?

Adian said...

oh yakah??? ayoo patut wan zaleha radzi lari keje sana. tp tula dulu aku pnah tbaca sindiket iklan kerja singapura kat penduduk malaysia, rupanya2 tertipu kerja sapu sampah ala2 DBKL. tapi aku dgr gaji 2000.

fievelski said...

ya.kalo tak salah aku. 2000 after convert duit mesia.

Related Posts with Thumbnails