Wednesday, December 08, 2010

Bleyh??

Tak habis lagi cerita tentang client yg nak out-of-the-box tapi hakikatnya jumud! (pinjam ayat Dr. Azimin, by the way yang keluar full page The Star semalam then terus visitor blog+website dia melonjak ala2 Uncle Seekers haha)

OK back to story,
"Adian, aku dah jumpa **** tadi, dia kata 3 gambar orang tu tak nak"
"Saya ganti dengan haiwan, boleh?" (nada sangat sarcastic di situ)

Tension melayan agensi kerajaan ni. Taste makcik-makcik sangat. Kalau aku kerja RTM tu rasanya boleh bunuh diri kot tengok hasil kerja sendiri. haha

OK sekian. Nak sambung tulis tesis master ni (cewah ayat tak nak kalah kan) haha

2 comments:

atom28 said...

wah adian da siap bab 6. nanti mau tgk kalo da siap tulis.huhu. kite tak wat pape lagi. habisla

Adian said...

bab 6 la sangatttttttttt *menjerit* haha

Related Posts with Thumbnails