Saturday, May 28, 2011

Detox - Day 1

Berani mati buat detox time2 tengah busy gila ni kan. Orang kata masa ni lah toilet akan menjadi sahabat karib. Katanya lah. Tapi oleh kerana hasil pemelantakan (bahasa baru) Seoul Garden macam nak rak masih belum keluar setelah 3 hari (add that to all the craps I've been eating yesterday) made me realize my body is in need of some serious overhauling. Jadi masa tengah grocery shopping tadi terbeli something. Haha. Kita tengok apa yang akan terjadi nanti.

Hence, Day 1 starts today. Oops I felt some bowel movements already. Wow this works la. Or maybe kebetulan. Or placebo effect. Haha.

(lari ke toilet. byeee)

0 comments:

Related Posts with Thumbnails