Monday, May 30, 2011

Detox - Day 3

Holy mackerel this thing works.

12 comments:

fara-D said...

Tuh diaaa... Dia dah maen detox bagai daaaah... Hehehe. Good luck (dalam membersihkan sistem penghadaman)

Adian said...

hahaha.

.ib. said...

boleh kurus tak? muahahahah!

Adian said...

i've lost 1kg ady. haha xla. supposedly antara "side effectsnya" ialah lose weight sikit (padahal mengharapkan banyak kan) hahaha

aisyahmokhtar said...

wahh produk apakah??

Adian said...

ala.. produk tidak ternama je.. herbalife xmampu katanya hahaa

aisyahmokhtar said...

uish jgn gitu.. aku nak buang toksin, boh pelekat kaki tu je.. tetiap malam selama 5 hari mmg hitam legam. hari ke-6 dah balik sini. banyak lagi yg tinggal T_T

saja nak tau. mana tau boley bantu org2 lain yg memerlukan. mmg herbalife tak mampu...

Adian said...

hmm actually dulu nak try yg lekat tapak kaki tu, tapi bila search org kata banyak yg tipu. letak air je pun dia jadi hitam. ada satu exposé dalam rancangan US macam majalah 3 tu buat satu episod pasal benda ni, saintis yg diinterview kata logam2 berat yg toxin tu impossible untuk penetrate melalui tapak kaki. so aku cam ragu2 sikit pasal benda ni.

fievelski said...

so exactly menda alah apakah yang ko pakai.ohho. cepat kasi tau!

Adian said...

i belum bersedia mendedahkan kepada umum. matila keji. ahhaha. tunggu hasil jangka panjang dulu.

fievelski said...

wahhhh..bley tengok the infidel haritu cam cilaka gelak. cerita nan ado sgt ler, tapi joke2 cam fun art sgt.

Adian said...

haha nasib baik aku xhantar lagi dvd HD dia

Related Posts with Thumbnails