Saturday, June 18, 2011

Detox - Day 22

Turun lagi 1kg. Yeeha. Keep up the streak!

8 comments:

fara-D said...

oit!brapa hari ko punya detox program nih weh?

Adian said...

hmm dia actually xada specific 30-day-plan ke apa, cuma bila rasa dah menuju destinasi yg diinginkan tu bolehlah stop (tp digalakkan continue 2-3 hari sekali). tapi aku beli lebih haritu package dia so hari ni dah hari ke-36.

fara-D said...

DIGALAKKAN 2-3 hari SEKALI?
erk.
yg aku terbaca dlu, detox ni elok bikin selama tiga hari berturut dalam 2-3 BULAN sekali. hmmm. kot lain eh detox plan ko dgn detox yg aku faham ek?

Adian said...

general rulenya memang setahun 2-3 kali jela. tp 3 hari per session tu mcm sgt pendek kot masa dia. sepanjang pembacaan aku detox paling kurang seminggu hingga sebulan gitu lah. xperlu lama2 pun xpe. tapi kalau dah biasa dengan kesan 'pembuangan' yg kerap tu, bila xbuang tu rasa xsedap (bajet mcm toxin berkumpul kononnyakann haha). lgpun toxin tu berkumpul dpd pemakanan jugak. so, kalau 2-3 hari sekali tu dia mcm routine cleanse la konsepnya. seminggu sekali pun xpe. depends pada individu tu. then kalau selalu buat routine cleanse, bila kita start balik yg major cleanse tu xdela teruk macam first time buat dulu.

(wah matila perunding xbertauliah) hahahahaha

fara-D said...

Tuh dia! Hari tu bleh bikin kolum ekonomi, dan skarangh makin layak bikin kolum pemakanan! Cayalah adian! Hehe

Adian said...

matilah maklumat menyimpang kena tarik lesen haha

Anne said...

water detox is the best. been there, done that.

Adian said...

except that you cant eat anything else. i need my daily protein and carb.

Related Posts with Thumbnails